Vymyšlený to není, to se bát nemusíte, a co je mi do toho? No asi tolik že když přijedeme na společnou návštěvu a děti se chovaj jako zvířátka, jak můžou tak bez výběru někomu něco provedou včetně mejch dětí, a ještě hlášky typu vypíchnu ti oči, střelím ti do hlavy, nakopu tě, to už je fakt přes hranici, švagrová když se k tomu náhodou naskytne tak na ně kouká jako na svatej obrázek jak si hezky hrajou a pak hlásí, děti k obědu máme držkovou dáme si do držky tak to mě dostalo. Bylo to na návštěve u tchánovců, takže jsme tam byly návštěva jak mi tak oni. Jo, ono se to řekne víckrát mi tam nikdo neuvidí, ale manžel se k nim dostane jednou za čas, a vyžaduje abychom jezdily všichni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.