Ahoj holky,
opět totálně nestíhám, jsem v práci do pátku a pak na x týdnů nemocenská (v pondělí nastupuji do Motola na rekonstrukci.)
Luci, velká gratulka ke státní školce!!!!
A neboj, Kačenka ten přechod určitě zvládne.
Jen tak mimochodem, naše státní školka má v naší čtvrti nejhorší pověst - učitelky jsou prakticky všechny předdůchodového a důchodového věku, celkově poměrně ostrý režim atd., ale Tobi je tam moc spokojený a na rozdíl od té soukromé, kam Tobajs chodil dříve, mám pocit, že toho s nimi dělají mnohem více a hlavně je podstatně víc naučí. Těch básniček a písniček, co neustále nosí domů a různých výtvorů... A s tím, že s dětmi na procházku šla jen jedna učitelka - to je divné, já vidím se školkáky vždy dvě. A opět když srovnám dozor v té "naší" soukromé a státní, tak mi to ve státní vychází podstatně bezpečnější a zodpovědnější. I když děti jsou asi s tetami v soukromé obecně spokojenější, když po nich nešlapou. Jo a s focením - v naší školce proběhlo focení včera, já připravila parádní košili a mladý pán se ráno rozhodl, že košili v žádném případě nechce, že jedině tričko - a to z té košile byl nadšený, když jsem ji koupila. A nakonec se fotili venku - v 8 hodin ráno, když byla pěkná zima, jestli měl jen tričko nebo i mikinu, jsem se od něj nedozvěděla, tudíž to možná nakonec bylo jedno, co si oblékl a hlavně už týden pěkně kašle, tak mne pěkně štvou, jestli se producírovali v 5 stupních na zahradě v tričkách a ještě nastydl víc. A jsem zvědavá, co ti řekli na alergologii. Já na ní byla nedávno po x letech a v podstatě jsem úplně zdravá, což je prima, jen škoda, že se tak necítím - 30 let rýmy, dušení, ekzémy... A ty léky určitě nemáš na věky, jen na začátek, ne?
Jani, ty to máš s tou prací tedy zábavné. A ještě Týnka takové nemoci.
A dodatečně gratuluji k výsledkům na ušním!
CoMo, u vás se také takhle marodí?
A kdo má kde stehy, to jsem nějak nezaregistrovala - Pepča nebo Kája?
Lucko, to já bych brala právě tu zahradní houpačku - myslím, že bychom si ji užili všichni(na nedávno pořízené chatě - tedy spíše boudičce
), ale asi na ni nebudou peníze. A tys myslela, že bys na tuhle konstrukci přidala dětskou houpačku? Nějak jsem to nepochopila.
Jíťo, díky za info o přístroji na měření očí, alespoň nemusím zdlouhavě rozmýšlet, jestli na něj jít nebo ne. A snad se k tomu někdy dostanu a pošlu Ti foto našeho brýlounka. Okluzor nemá, ale ty mě strašíš, to jako, že teprve mohou zjistit, že ho bude potřebovat?
Ta gyn. operace snad je ok, na kontrole mi dr. řekl, že vše vypadá dobře, jen tam mám ještě nerozpuštěné stehy - sice nechápu po 3,5 týdnech, ale hurá, snad si to ještě sedne. Tak teď ještě, aby rozumně dopadla ta plastika a budu snad na nějakou dobu "vyservisovaná".
A co kluci, jsou zdraví?
Tak já přestávám kecat a jdu makat. Držte se všechny a všichni - hlavně zdravotně!