23.6.2014 19:30:54 sourir
Re: Konfliktní situace v rodině - jak řešit tuto konkrétní?
Otcim bude asi muj otec;-) Promin, blbe vtipy. Ale toto je vazne kopie meho otce a v tomhle ja vyrustala. Divadylko s jidlem na dennim poradku: tohle nezeru, moc tvrde, dneska mi to nejede, mrsk talirem na linku, demonstrativne se nacpe rohlikama s vysocinou, a tak dale a tak dale. Do vecera bude protivny a ublizeny, ze on nemel teply obed, zatimco my se vsichni cpali. Podotykam, ze teply obed musi byt do 12!!
A to mame jen jidlo a ne spoustu dalsiho.
Ano a tez dovede byt mily a saramantni na cizi.
Na me ty jeho hry uz neplati, jsem nekde jinde. Pokud u rodicu varim a ma pindy: nechces, nejez, neubude. Ja nebudu jako moje mati vyvarovat dalsi jidla jen proto, ze on ji jen asi 5 jidel porad dokola a cokoliv jineho odmita.
Pokud se uvidite jeste nekdy a budes sebou brat jidlo- dopredu rekni, ze napr. privezes jen neco studeneho k obedu a pak treba kolac. Pokud bude mit i tak blbe kecy, tak ho normalne ignoruj, vy se najezte, pokud vas bude chtit vyhodit driv nebo bude jakkoliv neurvaly, normalne bych se sebrala, odjela a jeho spolecnost nevyhledavala.
To, ze takovemu cloveku reknes, snazis se vysvetlit, co ti na jeho chovani vadi, je jako hazeni hrachu na zed. Vlastni zkusenosti. A v 57 se rozhodne k lepsimu menit nebude.
Odpovědět