27.6.2014 13:41:29 Fren
Re: Můj manžel a mí rodiče se navzájem nenávidí
Já se nestačím divit.Coještě očekávás od pův.rodiny?Evidentně si ty osobně ještě neořestřihla snimi pupeční šnlru a to je velká chyba.A vašim se věc skvěle daří - vaše manželství,jak sama píšeš,je před krachem.
Pokud se ale začneš chovat jako dospělá svéprávná osoba tak ti dojde,že svůj život,tvojee štěstí a celé tvé rodiny je ve tvých rukou.
Moje rada: přestan se už chovat jak malé děcko a hled si především své nové rodiny,ta původní už svoji funkci splnila-vychovali tě a ty jsi nyní plnoletá a zodpovědná za svoje činy.Je-li to až tak třeba a možné,co nejdříve bych se odstěhovala,aby moje pův.rodina měla na tu moji co nejmenší vliv.
Pokud se chceš ovšem vrátit zpět pod maminčiny sukně,neprodlužuj agonii a trápení svému muži a svým dětem,řekni manželovi,že se vracíš k rodičům jako jejich navždy poslušná holčička a že s tebou jako se svou právoplatnou manželkou už do budoucna nemá počítat.Ovšem být s někým jen z vypočítavosti,že nyní nemám finance,tak tedy ještě od manžela nemohu odejít - to se chováš zrovna tak blbě jako vaši.
Držím palce tvému muži - bud at se co nejdříve vzpamatuješ ty a uvědomíš si,kde je ted tvoje místo a život anebo at si co nejdříve najde partnerku,která chce žít především s nim a ne že pořád nechá vrtat své rodiče do již nové rodiny.Si už dost stará na to všechno,aby sis dala dohromady 2+2
Odpovědět