1.8.2014 22:37:29 Danae+děťátko
Re: Reakce batolete na neviditelnou hrozbu
Ohledne mého pocitu: jsem dost citlivá, ale diky Bohu necítím nic negativního. Jde jen o to, ze mě obecne tyhle veci trochu děsí... Jsem věřící a já i mě dite jsme i pokřtěni. Nedavno jsme se prestehovali, ale prostor bytu na mě od začátku působil dobre, i kdyz byl zcela prázdny a mel nejake technické mouchy. Své dite jsem pozorně sledovala - když poprvé do nového prostoru vstoupilo, usmálo se... Takze bytem to zřejmě nebude... Navic já v poslední době mam taky zvláštní "pocity", ale myslela jsem, ze jsem asi jen paranoidní. V tomhle mi pomáhají modlitby... Ale co se mi deje, a už jsem se s tím kdysi setkala - v naprosto bdělém stavu citim docela casto v poslední době lehké "doteky" na hlave, občas i jinde. Neni to nepříjemné, jen proste zvláštní... A jeste jeden fakt - nedávno zemřela jedn z mých blízkých osob, se kterou jsme si byly vždy velmi blízké... A dalsi zajímavá věc - když ona osoba umírala, coz jsem absolutne netušila, tak jsem zrovna spala a v tom spánku jsem viděla zvláštního anděla a viděla něco psaného zlatými písmeny, tykali se to viry... Asi to zni všechno silene, ale je to pravda... Nevim, co si o tom všem myslet... Existuje napojeni blízkých osob?
Odpovědět