2.8.2014 8:56:02 Linda V.
Re: Zdravíme :-)
Děkuji za vyčerpávající info.
Myslím, že jsem sem psala, že hodnoty krve na lačno v tom 12tt nebo kdy se to bere, jsem měla 5.5, takže se mi to nijak nezhoršilo, ale to je asi jedno. Dívala jsem se, že ty nové hodnoty jsou až od letošního dubna, dřív by se to jako cukrovka nebralo. Mně by dieta nevadila, znám to od mamky, ta si píchala v posledním těhotenství inzulin. Spíš jsem počítala s tím, že to mám. No a překvapením (velkým) bylo, že ne, ale sotva jsem se podívala na net, tak vidím ty nové hodnoty, ach jo. K doktorce jdu teď v pátek, poprosím ji, aby mě poslala do dia poradny, což asi udělá, je taková hodná, i když o tom asi nic neví, když mě tam neposlala už v tom 12tt. Jenže pošle mě do nemocnice - moje máma se tam léčí s cukrovkou doteď a taky mi tvrdí, že zvýšené hodnoty jsou až 5.6.
Každopádně jsem si našla dvě doktorky na znamylekar.cz a poslala jim e-mail s vysvětlením - a poprosila je, aby mě vzaly i bez doporučení lékaře, pouze s výsledky laboratoře.
Jsem fakt docela naštvaná. Když už ten dost nechutný test (po kterém mi bylo až do večera strašně zle) podstupuju, tak by to měli provádět správně a ne, aby se pak člověk doprošoval léčby.
Jinak jsem den předtím jedla standardně to, co jím normálně, sladké jsem nevynechala, ale nejedla ani víc než jindy. Vystresovaná jsem tam šla, to je pravda, bylo mi hned od rána špatně, ale to nemůžu nijak ovlivnit, vystresovaná jsem u každého doktora, proto mám vždycky krevní tlak dost vysoký, ale cítím, že jakmile se uklidním, tak je to pak ok.
Odpovědět