Tak prestehovano a co myslite...jasne, ze jo...vyhodila jsem si zada, to mi zablokovalo kycel a vysledkem je, ze nemuzu skoro chodit, protoze me boli stydka spona. POtrebuji se objednat na fyzioterapii, at mi tu kycel odblokuje:-(
Jinak loznice uz je hotova, pokojicek pro dcery take, jen dovybalit obleceni, ale potrebuji dneska dojet do ikei pro stojan a zacala jsem prat na miminko...zatim tedy jen pleny a deky a bryndaky a tak...ale mam to roztridene a zjistila jsem, ze ve velikosti 50 - 56 mam cca 20 kompletnich sestav na prevleceni (povetsina tedy v teto velikosti jsou overalky, ale mam I nejaka samotna bodicka-cca 5ks, dva chlupate overalky a 3 x nejaky outfit sestaveny ze dvou az tri casti) takze tato velikost doplnovani nepotrebuje. Uvidime, jak moc bude prcek blici...
Jinak mam uz nejake pleny v zasobe (latkovat budu az cca od tri mesicu a jeste jen pro radost), prdelni ubrousky take mam, prdelni krem se u nas vzdycky nejaky najde a jinou kosmetiku nepouzivam, takze to je komplet. Jo a mam baleni prebalovacich podlozek.
Kojici polstar se sedatkem, takze hnizdecko pro prcka je, postylka stoji (a slouzi, jako skladiste
)), kocarek prijde v pondeli, autosedacka, zmensovaci vlozka do ni a vlozna taska do kocarku na ceste a ovci rouno taktez na ceste. Fusak (emitex cocoon uz je doma).
Takze mi v podstate zbyva poridit jen set perinek (ale to az na vetsi dite, mrnousek v perinkach stejne nespi), ale chci jeden extra mantinel v delce 240cm a asi tak 2 proteradla. No a pak uz jen veci pro me do porodnice, coz je take minimalni...sitovane kalhotky a vlozky Batis, neco na bradavky (asi bepanthen), kojici podprsenku (az na posledni chvili, at je jasna velikost) a neco na spodek (jeste vyzjistit co je tak nejlepsi). Jo a homeopatika na podporu kojeni a vlozky do podprsenky. To zas budu krasavice...
Takze u nas vlastne pohoda a leharko