3.8.2014 13:46:46 Mimi
Re: Partnera nebaví nic samostatně dělat s dětmi ..
Ano. Pokud to v sobe nema, tak to delat nebude.
Muj muz je nejstarsi z X deti. Rodice ani jeden s nimi nikdy nic nedelali. Takze aby se chodilo do divadelka, do knihovny, cvicit nebo tak, to vubec nechape. Leda by deti hraly s nim golf. Kdyz se nedela neco, co bavi JEHO, tak se neucastni a jeste vyklada, jak nechci nikdy nic delat a je se mnou otrava.
Kdyz jsme spolu chodili, bylo mi jasne, ze vselijake veci se musi prodiskutovat. Takze jsme diskutovali a v diskuzich jsme se shodli na vsem moznem, co se tyce vychovy deti a partnerskeho vztahu. A pak prisly deti, hlavne on jich chtel vic, protoze vyrostl v pocetne rodine. A mne se zacinoalo jasnit, ze zrejme vubec nechapal, o cem vubec mluvil v tech diskuzich - vsechno se zacinalo krystalizovat uplne jinak.
A nejhorsi na tom je, ze red, jak deti odrustaji, tak ackoli jsme se kdysi shodli na tom, ze budeme vzdycky lojalne zastavat, co jeden z nas prvne rozhodl, tak najednou HODNY tatinek je vzdycky proti memu rozhodnuti a drzi s nimi, a to i kdyz to diskutujeme spolecne vsichni.
A fakt se nemuzu dockat, az budu mit moznost s detmi nekam odejit a vychovavat je sama. Ovsem ne na stridacku, protoze to by bylo jeste horsi. U hodneho tatinka by sedely u pocitace a televize a ja se pak s nimi dohadovat, ze existuji jeste jine zabavy.
Nevidim na to prozatim reseni. To mne deprimuje. At tak jako tak, tatinek porad bude ovlivnovat vychovu a ja pak co s tim.
Odpovědět