Maryl, nevím, jestli ti to nějak pomůže - máme 6,5 letého jedináčka, další dítě už neplánujeme, jednak už mi bylo 40 a jednak kvůli našemu zdravotnímu stavu...a i finančně by to pro nás bylo asi taky náročnější...syn se tedy zatím po sourozenci vůbec neptá, takže o to to máme jednodušší...A myslím, že určitě není "chudák" jedináček, milujeme ho, ale nerozmazlujeme, neklademe na něj žádné nepřiměřené nároky, ani si prostřednictvím něj nehodláme plnit nějaké svoje nenaplněné ambice, jako to občas kolem sebe vidím...naštěstí ani jeden z nás takové rodiče také neměl...jinak manžel je jedináček a nikdy mu sourozenec nijak nechyběl, já mám bratra, vycházíme spolu dobře, ale moc často se nevídáme... a taky někdy může být dobrý kamarád víc, než sourozenec, se kterým si člověk moc nerozumí... Jinak z mého pohledu - já už po miminku vlastně už ani netoužím, syn byl a doteď je fakt hodně náročné dítě, ještě netuším, jak bude teď zvládat školu a při představě, že bych do toho měla ještě druhé a třeba podobně náročné dítě...nevím, možná bych ho brala, kdyby se narodilo už rovnou tak 4leté
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.