Janino - vůbec netvrdím, co se mi tu některé nicky snaží podsunout, že musí zrovna Češi vtrhnout do Kremlu a vystřílet to tam vzduchovkou - jsem i proti prakům
Jednání jsou samosebou na místě a nic jiného s v podstatě dělat nedá, nicméně by měli nastoupit špičkoví diplomaté, ideálně s nějakými historickými znalostmi (což jsem si myslela, že by mít měli tak jako tak, protože právě z historických souvislostí lze v mnohých jednáních vycházet)...
Ale mám takový dojem, že u nás máme krátkou paměť a na Západě vůbec netuší, co je Rusko zač, jelikož se domnívají, že jde o trochu specifičtější stát východní Evropy, demokratický a svobodný a podle toho s ním jednají.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.