Minila jsem zelene, ktere hodil pres palubu. Nic prekvapiveho v politice, ale neslucuhe se to s temi prokkamacemi o ryzim charakteru. Kdyz uz musim volit, nikdy nezvolim cloveka, ktedy dela, ze nic. Kdyby se k jistym otazkam postavil celem, kdo vi. Moje otazky neprisly na pretres a byly to prave zasadni rozpory ve vykresleni idealni osobnosti a predchozim jednanim toho cloveka. Umim to pochopit, ale nebyla mi dana moznost. Pak nevim, co cekat, protoze nikdo nevydrzi byt idealem pet let.
Doleva...co to je? Soucit s bliznim je levicovy? S tim uz davno predbehli krestane a dnes to spis znaci slusnost, nez politickou orientaci. Co dal je v politice tak moc levicove, odmyslime li znaky totalit, ktere krome komunistu nikdo v programu nema? Tedy krom obcasnych excesu ruznych extremistickych stran a uskupeni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.