Nevím, zda ti takováto diskuse pomůže. Ale ano, můj muž se o dceru stará od malinka. Asi to je tím, že se s ním "dohadovala" už v mém břiše. Práci si přizpůsobil tak, abych mohla pracovat i já, jinak bych neměla šanci. Dělá trvale noční dvanáctky (cca 15 směn v měsíci) a ve volném čase se věnuje dceři. Vyzvedne ji ve 2 z družiny, odvede ji na kroužky, mezitím sám (nebo pak spolu) nakoupí, udělají úkoly, hraje si s ní, uvaří večeři... Když přijdu večer kolem půl 6 z práce, je v podstatě vše hotovo. Nebýt ostatních věcí v domácnosti jako je běžný úklid, praní, žehlení atp., které mi rád nechá, tak bych si na chlapa v rodně mohla hrát já :).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.