Šuplík - pokud celou dobu víš, odkud jsem, pak jsi vědomě lhala v nedávném příspěvku, kdy jsi tvrdila, že jsem ze stejné čtvrti jako Ty a nevím, proč jsi to psala.
Bludy, co Ti straší v hlavě (že jsem něco psala a vypadalo to na Tvůj region), jsou opravdu jen a jen Tvůj problém. To mi taky úplně stačí. Komunikační šum bych pochopila - měla jsem kolegyni matikářku, dost podobnou - i osobně se s ní nedalo po chvíli mluvit, protože po dvou větách upadla do nějakých představ a nebyla s to se zorientovat v diskusi, ač to byla celkem hodná ženská - ale vědomou lež teda tolerovat nehodlám, je mi líto. A jestli to měla být provokace nebo fór, tak to taky nějak nechápu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.