Bin, taky nemám ráda rouhání a pamatuju spoustu věcí, které se mi hodně, hodně nelíbily. Jedna z nich bylo zkreslování událostí a nikdy nezapomenu kantorům, že nás učili v dějepise a hlavně v občance bludy. Tedy jak kteří, před naší dějepisářkou na střední klobouk dolů - a hlavně, skončili jsme s dějepisem ve třeťáku, takže jsme poválečné dění a vítězný únor probírat nemuseli. Deset let jsem pak pracovala na místě, kde jsem měla možnost seznámit se se skutečným děním. A předávat to dál žákům a studentům tak, jak to bylo, nezkresleně. Ale vděčná za to, co tu teď je nejsem ani náhodou. Nemůžu být vděčná za to, že se s lidmi zachází jak s otroky, že hajzlové vyváznou bez trestu, za neskutečné plýtvání zdroji i potenciálem, za vymývání mozků směrem ke konzumu... možná to bereš jako rouhání a blbou náladu, nevím, co to je, prostě jsem taková, že nesnáším nespravedlnost, ať už pochází z kteréhokoli směru.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.