Re: Dozvěděla jsem se jako poslední ze svého města, že náš primátor nemá ani maturitu.
Takže předpokládáš, že člověk, který nemá maturitu, tak je automaticky nesvéprávný, neví co dělá a nechá ze sebe udělat hloupou loutku - jen proto, že nemá formální vzdělání? No ono to může být taky spíš naopak. Vlastně jsem ráda, že aspoň v téhle sféře se nebere na papírové vzdělání ohled, mě to naopak uklidňuje.
Samozřejmě netuším, co se děje u vás ve velkém městě, nevím, co za člověka je váš primátor. Na menších vsích ve svém okolí pozoruju, že se konečně do komunálních voleb přihlásili a vyhráli lidi, kteří to myslí fakt dobře pro celek, ne pro sebe a bylo by smutný, kdyby byli limitovaný dosaženým formálním vzděláním.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.