Grainne - tomu nerozumím, volilas lháře a proruského, bezcharakterního zaprodance, pravděpodobně spolupracovníka KGB už od dob prognosaťáku, protože BYL NA ŘADĚ? Zřejmě Ti musí, jako mnohým, připadat naprosto neškodný, legrační stařík, protože jinak by sis to přece nemohla srovnat se svým svědomím... Ať udělá cokoli, pobaví Tě to, i když se Tě to negativně dotýká nebo dotknout má...
Prostě to nechápu.
Ale nemusíš mi to znova vysvětlovat, už ses o to pokoušela - v dobré vůli, bez hádek - ale já tomu stejně nerozumím. Asi je to právě v tom přístupu k němu. Já bych se za takovou volbu strašlivě a hluboce styděla a těžko bych se dívala do zrcadla - podobně, jako kdybych volila komunisty, Klause, Babiše... Ale Ty nejsi typ, který by se měl stydět - u Tebe je to pravděpodobně opravdu chronická bezelstnost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.