"Ja nejsem pro rozdelovani sveta na hodny a spatny a existuji lepsi zpusoby, nez zbrane, ktere zabijeji bez rozdilu a predevsim nevinne."
Ano, bohužel ty války vznikají právě kvůli těm fanatikům, kteří tu potřebu rozdělovat mají velmi silnou, my jsme ti vyvolení, zbytek jsou hlupáci neinteligentní, nikoliv kvůli umírněným lidem, pro mě je každý černobíle vidící člověk nebezpečný, většinou se stane přisluhovačem nějakého psychopata.
Mmch už jste viděli ten článek a výzvu od Okamury?
Je možné, aby politik šířil takovou nenávist? Uvědomuje si vůbec, že nás ohrožuje? Jak se k takovému štvaní postupně postaví islámští radikálové? Já si myslím, že to není nemožné, postupně kolem sebe vytvoří jádro, které se radikalizuje, bude provokokovat čím dál víc a bomba v metru je na světě. Že je to rasista a xenofob jsem věděla už před volbama, ale podle mě zachází daleko.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.