5.3.2015 8:56:12 byrli
Re: prvnák a jeho chování
tak my jsme se prestehovali do jineho mesta a tak jsme dali jen na doporuceni lidi kolem... a skola se nam moc libila..ovsem nektere uci odesli po konci skolni´ho roku a nastoupily bud nove nebo je stahly z vyssich rocniku a nam tu nasi stahly mela myslim 4tridy. ona je takova mouchy sezerte me takova ta co se źhroutila jako v te obecne skole
a videli jsme ji az prvni den kdyz jsme nastupovali takze s tim jsme nepocitali.. taky dojizdim uz ted pres cele mesto a ta nova skola je na druhem konci take docela se projedeme ale zase reference od psycholozky a od znamych co tam deti maji ńam za to stoji
ani nejsme z mesta bydlime na vesnici takze jestli dojedu o 4 km dal nebo blioz uz mne nevytrhne...co se týká družiny tam v unoru nekdy jsme meli vystup z druzinarkou snad vsechny maminky... ted maji uci nemocnou takze se stridaji ucitelky na hodinach a nebo je ma druzinarka ..a to byl horor vecer mi rika prijedes brzo my mame druzinarku kdyz rekl kterou bylo mi jasne ze proste tam byt nechce..vztavali jsme driv a pujdu pro nej brzo at tam nemusi byt prace mi to umoznuje.. ano jak rikas takhle se malej aspon tesi a vidi ze to bude jinak tak si myslim ze bude klidnejsi a pujde to lepe. tady jich je ve tride 28 v nove jich bude max do 20 coz uz je take rozdil a s touoto poruchou jich maji vice a ten pristup je proste jiny maji i nejaky ten koutek kde si mohou chvili odpocinout apod...druzinu mi take prislibila od zacatku druhe tridy ted by nemeli misto ..
Odpovědět