A neprožívají to nějak moc ( všichni)? Je to pozdní příjezd na jednu akci. Přiznám se, že bych raději partnera živého a neučastnícího se akce než mrtvého při nehodě, když spěchal na akci. Když si vzpomenu na svoje dětství, tak se mně nevěnoval nikdo.( když pominu učení). Fakt si se mnou nikdy nikdo nehrál a nikdo mi nikdy nic nečetl. Máma s námi nebyla na jediném karnevale nebo besídce. Většinou chodila babička, kterou to narozdíl od mámy bavilo. Ale bavilo ji to jen z toho důvodu, že mohla celou dobu konání karnevalu drbat s ostatními tetkami. A nechodilo se na žádné zážitkové akce apod.Jednou za rok se jelo někam do kempu a to byl veškerý zážitek. Přesto nikomu nic nevyčítám, že bych se nudila nebo na mě rodina kašlala. Dnes se musí děckám předkládat jeden program za druhým a ještě jsou z toho ofouklé a vymýšlí si blbosti, protože Pepíček ze třídy měl víkend ještě lepší. Nebo já nevím...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.