"Na mě tedy působíš jako docela hustá kamarádka spíš ty." - ale zakladatelka nikde nepíše, že jsou kamarádky, jen že jsou sousedky a kamarádí se spolu dcery
"jako mnohem důležitější faktor ti připadá, že ti slíbila, že si budete za půl roku pomáhat" - tak pokud se s někým domluvím, že se v nějaké povinnosti budeme střídat a pojmu podezření, že dotyčná nám oběma změnila plány, také z toho nebudu mít radost
Jinak mi přijde, že zakladatelka těhotenství sousedky nějak moc řeší. Pokud má ty obavy, které zde popisovala, bude si muset najít nějakou univerzální asertivní, slušnou výmluvu (dnes se nám to nehodí, není mi dobře, manželovi není dobře, máme/budeme mít návštěvu...), což myslím není velký problém. Lidem se stanou i horší věci, než že jim otěhotní sousedka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.