14.4.2015 23:27:36 Liliana 80
Re: Poradíte mi jak dál? Matku nevlastních dětí odvezli do léčebny pro závislé...
Víte přála bych si, aby děti matku neztratily. Upřímně i pro mě je 5 dětí velká zátěž. Ale raději se přizpůsobím a budu tu pro všechny než se dívat jak se třeba nemají dobře.
Chodím do práce a jinak běhám jen okolo domácnosti a dětí.
Ale bojím se, viděla jsem u pár lidí co závislost dokáže, o ty děti... Aby jim třeba neublížila, lidi v absťáku mnohdy neví co dělají...
Ptáte se jaké máme vztahy. Nejsou dobré. Od začátku s ní řeším to samé. Nepracuje, nikdy nepracovala a přesto nemá čas věnovat se dětem. Nemají úkoly, nemají pomůcky, jsou věčně hlady. I dnes když jsem viděla lednici... jedna kost z řeznictví kam ten mladší chodí žebrat dostává jí zadarmo, aby měli aspoň polévku. To je jen jeden z mnoha příkladů. Několikrát jsem jí žádala ať se začne starat. Nic se nezměnilo.
Ale nezapomněla sama sobě koupit notebook, dovolenou k moři, mobil atd...
Oblečení, elektroniku (mobil fotoaparát tablety, notebooky aj.), kroužky...to platíme dětem my, jelikož ona na vše řekne: Nemám.
Nyní jsme vyřídili dětem lázně, jelikož z té nevhodné stravy jsou oba tlustí.
Píšete, že se tedy nemusí nikam chodit a mám počkat jak se to vyvrbí. Dobře počkám co bude nového, není problém, jen se mi nelíbilo, že máme platit alimenty a pak se to použije na alkohol, prášky apod ? Ty peníze patří dětem...
Odpovědět