Jsou dvě možnosti, s zelirovacim přípravkem nebo bez. S přípravkem je to snazší, rychlejší a asi pro začátečníka jednodušší. Tam jen musíš dodržet postup, zda dřív cukr, či ten přípravek. Je to v návodu. Kdyz to popletes, marmeláda nestuhne. Ja mam vyzkoušený Pektogel. Poměr cukru/ovoce je v návodu. Bez přípravku dělám tak, ze z ovoce dlouho odpařuje vodu. Ve fázi, kdy je voda témeř pryč dávám cukr a ještě povařím. Chce to mit vychytane ty konzistence. Dělám čisté jahodovou, třešňovo-angrestovou/třešní tak dvě třetiny/,rybízobou, merunkovou. Zaklad jsou důkladně vymyté, vysusene sklenice a víčka. Po naplnění horkou marmeladou a zavickovani otočit dnem vzhůru. Ja teda ještě dávám na chvíli do trouby zavarit, ale myslím ze to neni nutné. Kdyžtak se ptej, píšu jak Tatar a ve spěchu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.