Rodina je taková hospoda, kam je příjemný zajít. Někdy jen na jedno, někdy na celej večer. Je tu hodně štamgastů, který už člověk zná, a pár exotů, se kterýma je čas od času příjemný se nad tím pivem "rafnout".
Jak dlouho a jak často chodíte na Rodinu? 13 let. Když pracuju, mám ji obvykle otevřenou a sleduju cvrkot aspoň po očku. Když na PC sedět nemusím, tak mi zas nijak významně nechybí.
Bývá to doma nebo máte možnost i v práci diskutovat (na Rodině)? Jako OSVČ jsem pořád v práci a zároveň i doma.
Setkali jste se s někým osobně? Ano, s dost lidmi.
A pomohla vám nějak Rodina? Třeba se nad sebou zamyslet, něco rozhodnout... V praktických věcech ano. V zamýšlení ani ne. Na Rodině se ví všechno, takže co nejde vygooglit nebo co neví nikdo z reálných lidí kolem, na to se obvykle ptám tady.
Vědí vaši blízcí, že sem chodíte? Co na to říkají? Vědí. Občas si tu čtou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.