Carollyn zdravím a odpovím současně tobě i k tématu. Z Rodiny nikoho neznám. Jak tu někdo psal, že mu hodně záleží na soukromí, tak to mě taky. Přesto je tu pár nicků, které bych ráda poznala i v reálu. Upřímně, mám z toho strach, přesto když si tu někdy s někým píši, třeba konkrétně s tebou Carollyn, mám chuť tě poznat i osobně.A vše co jsem tu napsala o pozvání na kafe bylo upřímné, přesto mám z toho strach. Jsem asi divná . Slíbila jsem napsat na sebe mail. Není mi i příjemné ho sem dávat veřejně, založila jsem proto nový anonymní. Zní: jasmin.z.rodiny (zavináč) seznam (tečka) cz Až budeš mít chuť napsat tak napiš a raději také z nějakého anonymního.Pak se časem domluvíme co dál
Jo a já nejsem ta nová Jasmín z vedlejšího tématu, co řve na cizí dítě . Toto bych řešila jinak, buď bych šla za ředitelem nebo na policii. Já na nikoho neřvu, neboj
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.