Nejblíž je mi odpověď Monty - Rodina je taková hospoda, kde se člověk zastaví buď na jedno nebo do rána, podle nálady a stejně tak podle nálady pokonverzuje s lidmi, kteří jsou mu blízcí, s těmi, kdo jsou podobní jako on, ale na jiném konci názorového spektra a někdy i s pár místními magory, ať už to slovo znamená cokoli
Chodím sem necelých 6 let, v zimě skoro denně, v létě ne tak často a chodím sem ráda - je to jiný svět.
Reálně někoho z Rodiny znám, s pár lidmi si píšu.
Pomoc tu hledám spíše v rámci drobností - zvracející dítě, zvracející kočka, otázky zdravotní, technické, volnočasové...Mám naštěstí dost lidí, na něž se mohu obrátit v reálném světě a na Rodině si spíš tříbím názory nebo hledám první pomoc, když neví nikdo z mého okolí. Rodina mi nenahrazuje rodinu a přátele a neutíkám sem před vnějším světem - stejně to mám s hospodou, kterou také ráda navštěvuji
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.