Re: Vaření v kempu v zahraničí
S vařením v kempu zkušenosti nemám, ale když jsme byli týden v Itálii, tak jsem taky rychle vaření odbývala a šup do vody. Kdo by stál u plotny na dovče, že jo. Takže instantní těstoviny s různýma omáčkama v pytlíku, nebylo to náhodou špatný. Dál brambory a lanšmít, okurkový salát. Palačinky v prášku. Chleba obalovaný ve vajíčku s kečupem k večeři. Jeden večer jsem dělala krupičkovou kaši. Jeden den jsme měli kuřecí řízky na prudko na pánev, brambory, ty jsem vezla z domu zmražené v přenosné lednici a jak jsme tam dojeli, tak jsem je nechala rozmrazit, nakořenila, šup na pánev. Jeden den jsme měli špagety a na to nějakou konzervu, sýr. Pak jsme si taky zašli na pizzu. Měli jsme z domu sušenky, jogurty. Ovoce jsme kupovali čerstvé. Jako dalo se to vpohodě. Ale byl to jen týden. Tři tejdny to už je horší. Vůbec mě tohle stravovaní nezatěžovalo, bylo to šup šup a pro nás ideální, než chodit na čas na jídlo navíc s dcerou autistkou.
Odpovědět