Kroniko na mě ta sestra důvěryhodně nepůsobí. Kramný jí půjčil peníze a ona je nevrátila, rozhádali se kvůli tomu na 10 let. Připadá mi, že je zahořklá, že má maminka radši bratra. Takový mám pocit. Sama si neumím představit, že bych svědčila proti bratrovi. Ale zas jestli se jí vysmál, že nejsou důkazy a neřekl, na přímý dotaz, že to neudělal...
Když vidím, jak perou špinavé prádlo celé široké rodiny, tak bych (kdyby se ocitla v takové situaci, člověk nikdy neví ) snad nešla svědčit, ani kdybych si myslela, že to bratr udělal. Ať ho odsoudí podle důkazů a ne podle mých pomluv, jak jsme se kdy jako děti nebo před 10 lety rozhádali. Fakt je to nechutné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.