3.7.2015 11:17:37 Mariana +2
Re: Sledujete někdo on-line případ Kramný?
Však tak to i myslím, pokud by tam někdo na tajné schůzky byl, tak těžko by se to utajilo až doteď.
Proboha policajti co vyšetřují vraždy nejsou padlí na hlavu, předpokládám že pátrali po potenciálních milencích obou manželů. A po tom kdo s vazbou na ně mohl v té doby pobývat v Egyptě.
Ale samozřejmě, jen spekuluji, spis a důkazy neznám, jen to co se objevilo už v minulosti v médiích.
A všechno tohle, že chtěla už zpět letět s někým jiným - to jsou složité konstrukce, v praxi spíše hůře zrealizovatelné. Např. u zájezdu s cestovkou musí letět tam i zpět všichni společně, mají jeden voucher. Tak jako není to nemožné, kdoví co koho napadne, ale přijde mi jako drbání se za uchem palcem od nohy. Nebylo by nejjednodušší manžela prostě opustit v ČR, před dovolenou, po dovolené, než složitě řešit odlétání s někým jiným z Egypta ?
Než složité kostrbaté konstrukce, tak někdy bývá správné to nejjednodušší řešení.
A bohužel pravda že je v nějaký více než 95% případů domácích vražd to bývá někdo z rodiny. To jsou statistiky, někde jsem to četla, říkají to i policajti.
Zahradník nebo tajemný cizinec to fakt bývá málokdy.
A pokud si pamatuji i v "záhadných" zmizeních třeba dětí, se v mnoha případech nakonec ukázalo že zločin spáchal někdo z rodiny, třeba namátkou případ Čermákové, nebo teď nedávno ta znásilněná holčička.
Pokud by to byla otrava, asi by přicházelo do úvahy více variant, ale pokud to byl el.proud tak mi nejpravděpodobnější přijde tedy manžel. Ale je to jen názor a hypotéza, důkazy jsem neviděla. Takže nesoudím. Netroufla bych si jen na základě toho co vím z novin tvrdit zda to určitě byl, nebo určitě nebyl on.
Odpovědět