6.8.2015 11:28:51 Kočanská
skoro každý to občas má
Dobrý den,
nezoufejte. Jak popisujete Vaší situaci, tak může vypadat zoufale, ale jen proto, že jste podle mě shrnula hlavně negativa. Navíc odchod z práce je sám o sobě dost stresující a pokud se k němu přidá i nespokojenost ve vztahu a třeba i něco dalšího tak to vypadá jako hotová tragédie.
Podle mě jediný, kdo vše může změnit jste jen vy sama a to hlavně, jak celou situaci vnímáte. Odchod z práce? To přece není žádná hrůza, naopak jste našla odvahu skončit s něčím, co Vás evidentně sžíralo. Problémy s manželem? Zdá se mi, že on o vztah s Vámi i nadále stojí - neříkejte mi, že nemá žádné dobré vlastnosti, že na něm není nic dobrého. Zkuste to najít a na to stavět. A že má i něco špatného? Kdo nemáme, ale na tom se dobré věci postavit nedají.
.... a děti, tak osamostatňují se a hledají svou cestu a už pro ně nejste tak důležitá jako dřív. Je to pro každého rodiče obrovsky těžké, ale je to dobrá cesta jak pro děti, tak pro Vás. Opak by byl problém, kdyby se i nadále chovaly, jako malá mimina, která se k Vám neustále vinou a drží se Vás za sukně.
Podle toho, co píšete jste velmi chytrá a šikovná žena, tak toho využijte ve svůj prospěch. Sledujte i drobné změny k lepšímu, nečekejte, že všechno bude lepší přes noc, ale po malých krůčcích se určitě můžete vrátit ke spokojenému životu. Hodně štěstí.
Odpovědět