Re: Manžel a kamarádka
Manžela (52 let) jsem náhodou přistihla jak se letmo líbá s 30 letou kamarádkou mé snachy a to u nás doma. Začala jsem pátrat co to mělo znamenat a zjistila jsem dost děsivé věci. Během měsíce dokázal rozeslat přes 800 SMS asi 5 ženám různého věku a to především z našeho okolí. Některé mi popravdě řekly, že je to otravovalo a také o jaké SMS se jednalo byly celkem nevinné. Ale te 30 leté posílal i 250 zpráv i nahaté MMS. Dokonce mi ona sama řekla, že mu několikrát navrhovala aby se rozvedl, ale že odmítl s tím, že mě má stále rád a že mě nikdy neopustí a tak to prý s ním ukončila hlavně jí vadilo, že už to vím.
Horší však pro mě je to, že jsem zjistila, že mezi příjemkyněmi SMS je i jeho bývalá ???? nevím jak to nazvat, protože údajně spolu nikdy nespali. Měli spolu podobný virtuální SMS styk již před 12 lety. TVRDÍ, ŽE JE TO JEN KAMARÁDKA. Ale kamarádce se neposílá 190 SMS měsíčně a to nevím, zda to netrvá celých 12 let. Je možné v 52 letech takhle blbnout? Jinak doma vcelku vše OK i sex ujde. Nyní tvrdí, že všechny kontakty přerušil, že už nikomu nepíše a už nikdy psát nebude protože mě miluje. Nějak tomu nemůžu uvěřit a mám utkvělou představu o tom, že si pořídil další telefon, aby se mohl uspokojovat prostřednictvím SMS. Máte někdo nějakou radu? Ale opustit ho nedovedu....
Odpovědět