Mamčo, máš nějaký rozpočet. Víme, že dost napjatý, máš tam asi nějakou částku, kterou jsi na synův pobyt mohla vyčlenit. Tu jsi jim mohla dát a snad dala, zbytek už neovlivníš. To, jestli chodí do KFC nebo kam, je jejich věc, ne Tvoje. Dáš co můžeš, na čem jste se dohodli a konec. Zároveň ale je možné, že mu jiné dopřejou něco jiného než má u vás doma, jak víme, nemá běžně možnost si "vyhodit z kopýtka". Úplně v klidu bych s nimi (na Tvém místě) pořešila svoje limity, na co mám, na co nemám, kde končí moje finanční možnosti, za které jít nemohu, a jak si s tím poradí, je jejich věc (mohou syna vrátit), to, kam ho berou na jídlo, není moje věc. Jako peníze jsou v celém tom vašem rodinném průseru ta nejsnáze řešitelná věc, tak bych si s nimi nedělala víc problémů, než je nutno.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.