Tak já si tedy hlavně myslím, že největší "práci" ke zdárnému reparátu odvedl syn. PB je mu sedmnáct! - já si tedy neumím představit, JAK se někdo s takovým "dítětem" učí???? To mu to jako někdo čte a pak ho z toho zkouší? Nebo jak? Bratr mu poskytl prostor a klid na učení, pravděpodobně k tomu pomohla i změna prostředí - za to všechno mu patří dík. Jen tedy nemám asi tak velkou představivost, abych si uměla představit, co se dalšího stalo - zda nějak manipulují se synem, nebo co mu říkají, nebo co dalšího Mamče provedli ... To, že chtěli v průběhu další peníze na provoz syna trochu nechápu - v čem se jim tak zvýšily náklady ... vždyť je to v rámci rodiny ... já sama tu mívám na pár dní synovce a neteř a nechci tedy po sourozencích nic a to s nimi podnikám různé akce a výlety a vstup není zadarmo nikde a říct si za jídlo by mě hanba musela fackovat, fat jo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.