také si myslím, že Mamča dělá chyby, ale na druhou stranu, pokud sama nepoznala, jak by to mělo fungovat správně, tak musí být strašně náročné to "trefit", a je super, že se snaží.
Snad by jí mohl ten psycholog pomoci napřít síly správným směrem...
Mimochodem, jestli ten x-box stojí 6 000 korun a je to de fakto hračka pro děti, tak mi tam nesedí, že obě strany - brácha i mamča - na jednu stranu těžce bojují s penězi a na druhou stranu mají a dokonce si mezi sebou dávají věc, o jejíž koupi by i mnohem lépe situované rodiny patrně uvažovaly a spousta jich by si ji nekoupila, protože by to vyhodnotila tak, že je to pro ně drahé.
Mamča dokonce při svém boji s penězi (a fakt si neumím představit, co to je mít 3 - 4 tisíce pro tolik lidí na měsíc) uvažovala, že tu hračku od bráchy odkoupí (byť levněji) - to přeci není ani trochu racionální, v té situaci.
To nemyslím zle, vnímám, že Mamča má nervy na pochodu, je utahaná a se silami v koncích, ale vidím tam určitý vzorce řešení, které patrně nebudou fungovat a povedou vždycky k průšvihu.
Mamča, jak už jsem řekla, to má o to těžší, že se asi nemůže opřít o žádný mustr, ale od něčeho se odpíchnout asi bude muset, tímhle se podle mě zbytečně vyčerpává.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.