18.9.2015 20:39:55 Delete
Re: Třídní schůzky
jentakj,
a jestlipak si rodiče bezproblémových dětí uvědomují, že jen proto, aby se ujistili, že jejich dítě opravdu nemá žádný problém, tak zaberou čas a odradí rodiče těch, kteří by třeba rádi řešili, ale fakt si to časově nemohou dovolit
. Potřebovala jsem třeba probrat IVP a asistenci, i tak paní honím do školy mimo třídní schůzky kvůli různým lejstrům často, další mi potřebpovala sdělit termín vyšetření v PPP a požádat o vyplnění dotazníku pro PPP,...no a paní stály a čekaly, až se 10 rodičů od dětí, se kterými doteď nebyl jediný problém, 14 dnů po začátku školního roku ujistí, že opravdu není problém
.
Navíc já mám ve třídě několik dětí, s jejichž rodiči jsem v kontaktu od září první třídy a řešíme pořád, jelikož jejich děti opravdu pomoc potřebují, rozhodně nespadají do kategorie "bezproblémových". Takže to, že rodič má velkou snahu řešit a dělá, co může, ještě neznamená, že dítě je bezproblémové
.
Zrovna dneska za mnou maminka jednoho takového dítěte dorazila, protože nastala situace, která okamžité řešení potřebovala
.
Odpovědět