Nebyt Delete a jejich prispevku, zase jednou bych si myslela, ze jsem spadla z mesice. Ocekavam pisemne hodnoceni ve stylu a rozsahy kktery tady ona uvedla, ocekam ho mesicne, a nemusim ho vubec vynucovat - dostavam ho automaticky. Krom toho za ucitelkou kazde 2-3 tydny zajdu na 5-10 min se zeptat, jestli je vsechno jak ma byt. Navic si nekdy dopisujeme konkretne kolem domacich ukolu; treba "byla jsem potesena, ze tohle Pepicek zvladl pomerne rychle, vetsinu dvoucifernych rozdilu zvladl zpameti, jenom asi u 20% poizil casovou osu", na co mi ucitelka odpovi "dekuji moc za sdileni, to je vyborna prace od Pepicka, i ve tride jsem si vsimla, ze odecita velice rychle a spravne, a prechod pres 10 mu nedela zadne problemy" nebo jindy ode mne "tohle nebyl lehky ukol, Pepicek pouzival 10x10 tabulku u vice nez poloviny prikladu; predpokladam ze je to v tehle fazi v poradku" a odpoved "dekuji za spravu, je to naprosto v poradku, vubec neocekavam ze by ted deti dokazali odecitat tahle cisla bez pouziti 10x10 tabulky; Pepickovi to jde velice dobre, rysuje se nam z nej zdatny matematik!" a tak podobne. Nebo jednou za cas ucitelka posle "psanicko" jestli jsou dane knizky v poradku, nedelaji problemy, pripadne jsou prilis jednoduche, a ja odepisu jak se mi to jevi a ona navrhne zase priste jinou uroven knizek. Proste dialog.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.