Re: Magra Vašáryová pojmenovala problémy střední Evropy
DaVinci, angličtinu nezkusil. To mě právě zarazilo. K pokladně přišel současně se mnou, položil košík a ukázal prodavačce nad hlavu, pak posunkoval. Na jeho chování nebylo nic špatného, proto jsem to nepsala, jen prostě z toho jak se díval úplně bez úsměvu na prodavačku, která se snažila mu podávat ty cigára, mě zamrazilo. Už jsem taky přecitlivělá z uprchlických témat. Hned jsem si vzpomněla na téma, že cizince někdo nahlásil na policii, že je uprchlík. Protože první, co mě napadlo bylo, jestli to není uprchlík. A možný to je protože naše maloměsto má plné cely, což mi říkal policajt i paní ze sociálky, když jsme něco pracovně řešili.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.