Taky si myslím, že především to záleží na obydlí. U nás je přespání jakékoliv osoby celkem velký zásah do soukromí. Čím starší děti jsou, tím víc to vadí - už mi je před nimi trochu trapný náš běžný nepořádek (takže musím uklidit) nebo chodit v pyžamu atd. Taky jsem s překvapením zjistila, že i milé a šikovné děti se slušných rodin postrádají základní hygienické návyky. Buď to můžu nechat být (ale vadí mi to, třeba u stolu nebo na WC), nebo je musím pořád usměrňovat, což mi je taky nepříjemné. My jsme poněkud introvertní rodina, takže jsem si všimla, že i naše dítě vlastně z toho přespávání není nadšené - má rádo svůj klid, chce se pořádně vyspat atd. To je trochu problém u takových těch přespání, která jsou spíš jako výpomoc, nikoliv jako zábava pro děti. To je velký zásah do soukromí i toho dítěte.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.