12.12.2015 10:42:42 neznámá
Re: Pomalý hrnec z Lidlu a vůbec vaření v pomalém hrnci
Já ho zakoupila už před mnoha lety, mám myslím Kenwood. S velkou slávou se v něm začalo vařit a nic, žádný zázrak, brzy putoval na půdu. Myslím, že je to spíš pro hodně akční lidi co netráví doma moc času. Nafrkaj to do hrnce na noc nebo jdou do práce a při návratu mají vaříno. Pokud trávíš doma víc času nebo si zvyklá uvařit během chvilky, tak hrnec používat nebudeš.
Já jsem i před pomalým hrncem byla zvyklá všechno pomalu táhnout na plotně nebo v troubě a jídla si nevšímat. Pomalý hrnec hodnotím jako pro nás naprostou zbytečnost. Navíc mi pomalu tažené jídlo z plotny nebo trouby chutná víc než z pomalého hrnce, zvláštní, mělo by to být stejné a není.
Poslední vaření v pomalém hrnci byly škvarky, kdy můj drahý byl líný míchat, tak vytáhl zázrak od KEnwooda. PO několika hodinách, kdy se nic nedělo, škvarky přesypal do trouby a bylo vyřešeno.
Teď se mě ptal jestli nemám nějaký starý hrnec místo krmítka pro slepice, doporučila jsem mu vnitřek pomalého hrnce, ani nevím jestli ho nakonec použil.
Odpovědět