12.12.2015 12:22:02 Molly.
Re: Pomalý hrnec z Lidlu a vůbec vaření v pomalém hrnci
Je to super krám do baráku! V létě jsem tam ráno dala zeleninu, přikryla masem, zapla, odešla s dítětem na hřiště, vrátila se v poledne a šla jíst. Akorát je třeba nestudovat, jak se které potraviny chovají, některé maso je lepší nechat zatáhnout na pánvi, aby nepustilo moc vody, jindy je lepší to tam dát syrové, aby se naopak udělala šťáva. Vývary vařím jenom v něm, maso se rozpadá, zelenina se ale nerozvaří. A i ty škvarky jsme v něm několikrát úspěšně dělali
Je zbytečný na kuřecí maso, to je měkké samo o sobě, ale vepřové jsem nikdy nejedla a jím až z pomalého. Stejně jako hovězí, tučné části neodkrajuju, prostě hodím do hrnce a výsledek je skvělý. Momentálně mám v ledničce vepřovou pečeni bez kosti, na dno naházím na hranolky mrkev a celer, maso nakrájím na plátky, ale nedokrájím, vznikne takový ježek, namarináduju přes noc a hodím do hrnce s mrkví.
Odpovědět