Re: Pomalý hrnec z Lidlu a vůbec vaření v pomalém hrnci
Mám a používám několikrát týdne. Je to i tím, že mám indukci a tam se mi zdá, že něco pomalu táhnout přes noc není moc na ni. Vařím teda teplé večeře. Třeba ve středu jsem doma byla asi 5 minut a večeře byla připravená - kuře na paprice podle Dity P. - taková jídla jsou ideální. Ráno / v poledne tam dáš okořeněné kuře, pokladeš plátky másla, dáš na 5 hodin vařit. Pak jsem jen pustila rýžovar s rýží a hotovo. To jako příklad. Jídlo z ho trochu jinak chutná, jak se vaří na málo stupňu, ale pro mě je to dobrá volba, jak rychle a zdravě uvařit jakoby českou klasiku. Dá se třeba to kuře dělat úplně bez tuku, tak třeba dělám kuře ve vlastní šťávě do salátů v létě.
Odpovědět