20.12.2015 22:53:32 TaJ
Re: Vanoce bez stresu
Já Vánoce se stresem nějak moc spojené nemám...a to pracuji v obchodě (naštěstí ale ne v potravinách
)...Dárků jsem objednávala většinu na netu už od poloviny listopadu, takže všechno už je dávno doma, zítra jen dokoupím posledních pár drobností...cukroví pečeme obvykle první prosincový víkend dohromady s manželovou maminkou, manželem a synem...ona udělá těsta, my v sobotu přijedeme, celý den válíme, vykrajujeme a pečeme, mezitím si dáme dobrý oběd, popovídáme...druhý den to ještě slepíme a dozdobíme, rozdělíme do dvou krabic a hotovo...děláme jen 5 druhů, co máme nejradši. Vánoční úklid nás zcela míjí, uklidíme prostě jako jindy a hlavně si to tu nazdobíme. Salát dělá manžel 23.prosince, já jsem celý den v práci...pracuju ještě i na Štědrý den dopoledne...stromeček máme celý rok v květináči na zahradě, takže ho zítra jen přeneseme do chodby, aby se aklimatizoval a v úterý ozdobíme... Teď jsem zrovna připravila dárky pro paní učitelku a ostatní do školy...syn je nemocný, tak jim tam ráno zajedu popřát a předat od něj přáníčka....zítra nebo pozítří v noci dobalím zbytek dárků a je to
...když to tak vezmu, tak nevidím nic, kvůli čemu bych se měla nějak stresovat...
Odpovědět