Kdyz si predstavim, co vsechno venku ocmuchavali, pejsanci.... .
...ale to je stejny jako s tim prezouvanim v bytech. Proste je to nehygienicky. Stejne jako kdyz chodis doma v botech a mas maly batole, ktery pak lozi po byte po ctyrech a kde co strci do pusy. Psy asi nechodej po venku v botach. . .
Me nevadi, kdyz si deti muckaj zvirata a treba at si vlezou do boudy, kdyz jsou u babicky. Vadi mi, ze male dite, treba batole neumi se zviraty zachazet a zbytecne je trapej ruznym nerizenym tahanim a zahazovanim, stouranim... .
A nejvic mi vadi prinest si denne domu na bote hovno. Mam tri deti a opravdu min. obden si donesou domu na bote hovno. Vadi mi, kdyz sousedi vencej sve milacky pred domem, kde jsme si udelali lavicky a piskoviste a nechapou, ze mezi detma a zviratkama je rozdil a i kdyz hovinka posbiraji, je to nechutny hrat si ve vykalech. Deti ch odi mocit domu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.