zrovna dneska jsme toto řešili. Mám psa, muž kočku. Já nekupuji nejdražší nebo nejkvalitnější granule, nehledám nejlepšího (rozuměj nejdražšího) veterináře, nechodím s ním na pravidelné prohlídky (očkování samozřejmě jo) - pro mě je to prostě JEN zvíře. I když je to domácí mazlíček, nehodlám za něj při běžném provozu vydat víc než za svého syna (trošku nadsázka). Vzala jsem ho z útulku, věřím, že jinde by se měl lépe, měl by prémiové krmivo, každoroční kompletní veterinární prohlídku, ale já k tomu nejsem svolná. Muž se svou kočkou chodí k veterináři na každoroční vyšetření zvící několika tisícovek, krev, utz a kdovícoještě, kupuje drahé a kvalitní krmivo a pod. Takže každý to má jinak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.