já mám zvířata ráda, psa jsem měla 13 let, byl u našich na baráku, celej život na zahradě, když se dostal dovnitř, byl z toho nesvůj, naši už mají jen kočky, jsou venku, chodí si kam chtějí, k baráku se chodí nažrat, pomazlit a pochlubit úlovkem. Do baráku nechodí, výjimečně, když jsou koťata a venku je zima, vezme je babička vnoučatům na pomazlení.
Bydlíme v bytě a taky máme psa. Já mu s oblibou říkám gaučák, ale ne proto, že spí v posteli nebo že by se vyskytoval pořád na gauči, ale kvůli jeho velikosti. Vždy jsem měla psa velkého, ale musela jsem do bytu jednak pořídit něco antialergického a druhak malého, aby 20ti kilová dcera zvládla venčit a bylo nás na to víc.
Pes na gauč může, nicméně na gauči tráví pramálo času, většinou když ho tam dovleče některé z dětí, nebo pokud je někdo nemocný, tak pes nemocného hlídá. Povětšinu času je vlezlý buď pod gaučem nebo leží někomu u nohou na zemi, většinou mě. do postele nesmí nikomu, v noci spí v předsíni ve svém pelechu a přesto, že do ostatních místností je otevřeno nikam jinam ho to netáhne, je na to zvyklí od začátku. Ale popravdě, široko daleko jsme jediný, u koho pes nesmí do postele a jeden z mála psů co nenosí psí oblečky, přesto, že chodíme ven i na několikahodinové procházky a to i v mrazech. Zatím z toho žádné zdravotní problémy neměl. Pláštěnku jsem mu zkusila dát asi 3x a to ne kvůli němu, ale proto, abych ho nemusela koupat, byl z toho ale tak vykulenej, že se ani nevyčůral. Já jako dítě taky chtěla pořád psa mít v posteli, ale jako dospělé mi to přijde nechutné, ne že by tu bylo sterilně čisto, ale přeci jen pes chodí venku a ne po každé procházce se koupe. Většinou se mu jen otřou tlapky.Venku líže bůhví co, na sobě líže bůhví co. A myslím, že i děti spí klidněji, když se jim po posteli nepromenáduje pes sem a tam.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.