U našich po oznámení druhého těhotenství proběhlo pár hášek o bláznech ( já 32 let, dcera 12 let,manželství v pohodě, zajištění), těhotenství nakonec zamlklo, domlouvali mně, ať si z toho nic nedělám, že můžeme aspoň víc cestovat a tak...Když jsem po půl roce otěhotněla znova, tak jsme to oznámili ve 14. týdnu před Vánoci, přivezli jsme na oslavu víno a dorty..Nastalo tak mrazivé ticho, že jsme víno ani neotevřeli, odjeli jsme ( já celou cestu pod vlivem těhotenských hormonů brečela) a naši to jakž takž zkousli až po narození.. Syn tam skoro nechtěl jezdit, i když jsme ho nijak neovlivňovali, ten vztah tam není.. mimochodem já jsem ze tří dětí.. Kdybych oznámila třetí těhotenství, to nevím co by se dělo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.