Re: Zdravotní sestra bude moci vystudovat za 5 let
Vše mám v oboru - tj.11 let studia abych byla sestrou, kterou jsem v podstatě od počátku ;-) A proč? Protože mě to bavilo a vždy jsem se dověděla něco nového a posunulo mě to dál.
A já si prostě myslim, že je třeba něco vědět a vzdělávat se. Opravdu se spoustu věcí naučí kde kdo, ale většina lidí nezvládá víc, než to, co dělá běžně a navíc ani není snaha s tím něco dělat. Proto je základ umět co nejvíc teoreticky i prakticky. Pak bych neposlouchala, jak jsou lidi v nemocnici nešťastný a utíkaj domu, protože na neurologii se nenajhde sestra schopná a ochotná vyměnit stomii (též se to naučí cvičená opice, když bude třeba), na očním převázat bércák a podobně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.