Re: Zdravotní sestra bude moci vystudovat za 5 let
Ještě jinak. Co mi na tom vzdělávání vadi je, že se tam učí mnoho zbytečného a nedostatek podstatného. Příklad je třeba předmět psychologie. Mám maturitu z psychologie(tehdy volitelná), absolutorium z psychologie z nástavby (obor psychiatrická sestra) a ještě státnice z psychologie(Bc., ale ne zdravotnický obor). Všechno na jedno brdo. Pořád víceméně ta stejná látka. Někdy před 9 lety jsem se hlásila na psychologii na FF do Prahy. Měla jsem doma roční dítě, jela jsem tam nevyspalá, ale postoupila jsem do ústních...nakonec jsem byla nějaká 185., asi z 1 300 přihlášených. To byl celkem slušný výsledek, i když mě nevzali. Ale byl to výsledek samostudia, to jsem si načetla.... když jsem pak měla psychologii na jiné VŠ, bylo to z větší části zase jen to opakování z nástavby. A takové studium mi přijde k ničemu. Větší váhu by mělo právě to vzdělávání přímo v oboru, celoživotní a průběžné. Praktické informace.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.