no ja mam jedinacky dva. V prvnim manzelstvi jsem dalsi dite nechtela. To mnazelstvi nebylo idelani /ac tak navenek vypadalo/ a ja se rozhodla, vic deti s ex nemit /ac ex chtel/...vidim to jako dobre rozhodnuti. S jednim ditetem po rozvodu je to lehci, nez kdyz je tech deti vic.. Ted v druhem manzelstvi mam taky jen jedno dite /to velke uz bydli samostatne/. Ac tohle dite bylo chtene, diky svemu veku jsem dalsi nechtela. Ale..ted si zpetne rikam, ze mohlo prijit hned po male dalsi. Vsechno klape jak ma, jsme opravdu stastni a spokojeni.
Takze jestli te nahlodava myslenka, ze bys jeste jedno mohla mit a nejsi zrovna 48+, tak bych do toho na tvem miste sla. Ovsem za predpokladu, ze to mas tak 50 na 50 a manzel by s tim souhlasil...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.