Re: Přijde vám 70 000 bezdomovců na ČR hodně nebo přiměřeně?
Ja poměrně často kupuji bezdomovcům na nádraží kafe a koblihu nikdy mi neřekli to nechci většinou mi řeknou, ze mi to nemůžou zaplatit. Poslední dobou k tomu přidávám dvacku. Aby si mohli koupit co chtěl třeba krabicák je to jejich věc. Taky kupuji nový prostor číst se to nedá, ale snaží se. Výplata častěji by měla být teď jsem pujcovala známé. V hmotné nouzi dostala práci za cca 12000 čistého ale dojíždí cca 10 km z hmotné nouze ji nezbyde nic tak neměla na dojíždění a chtěla chodit pěšky výplatu dostane 25. To je skoro dva měsíce po te co začne chodit do práce. Pujcovala potkala jsem ji na nadraží když byla zjišťovat co stojí dojíždění. Koupila jsem jí čtvrtletní jízdenku. Nepočítám, ze si vezmu peníze zpět.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.