29.4.2016 14:29:31 Binturongg
Re: Horáček prezidentem
Umami - musíš si uvědomit, že slušný humanista nemá v této zemi, kde jsou vlastnosti jako slušnost, vzdělanost a lidskost už v podstatě pejorativními pojmy, naprosto žádnou šanci, pokud je veřejně profláklý.
Horáček JE sice relativně slušný člověk - a zprávy z Blesku o gamblerství neberu, neb on není gambler (co se týče ženy...my jim u toho nesvítili a nic není černobílé), ale málo se o něm ví a většina lidí ho zná jako textaře - je přijatelný pro všechny, napříč politickým spektrem.
Pro příklad - pokud by se proti sobě ve druhém kole postavili Zeman a Halík, dostane to Zeman i od těch, kteří by ho normálně nevolili.
Pokud tam bude místo Halíka Horáček, má mnohonásobně vyšší šanci.
Není to můj favorit, ale když se oprostím od těch nevolitelných, je u mě na prvních místech. Vlastně mám kromě Horáčka už jen Pánka
Takže za mě Horáček rozhodně ano (když už tam nemůže být jeden z mých oblíbených duchovních nebo Kalous)
Úplně ideální by byl Kalousek, jelikož je to přesně typ, který si nenechá foukat do polívčičky a je schopen mnoha věcí, byť na Zemana co do křiváren, chlastu, ostudy a prokremelismu nemá
Je mi líto, pro Čechy jediná možnost - jenže též nevolitelný, neb ten má odpůrce i v řadách havloidů a sluníčkářů, neřkuli pravdoláskařů a jiné svoloče
Odpovědět